Rugzakken
 

Rugzakken


Comfort Slaapzakken

Het is natuurlijk van belang dat je tijdens je vakantie goed en comfortabel kan slapen net als thuis. Dat is mogelijk met de Comfort Slaapzakken. Bij Liv-Outdoor heb je een ruime keuze tussen verschillende Comfort Slaapzakken en slaapzakken met een dekenmodel met genoeg keuze uit verschillende merken zoals o.a Nomad, Coleman en Polydaun.

Compact Slaapzakken

Compact slaapzakken zijn slaapzakken die zeer geschikt zijn om te gebruiken in gebieden met koude temperaturen. Het zijn namelijk wat kleinere slaapzakken met een hoge isolatiewaarde die er voor zorgen dat je het warmer krijgt tijdens het slapen. Het is ook handig voor het backpacken, omdat het lichte slaapzakken zijn. Het is dus makkelijk mee te nemen. Er zijn verschillende soorten Compact slaapzakken waar je uit kan kiezen bij Liv-Outdoor. Zo hebben wij slaapzakken van o.a Robens, Nomad en Lowland.

Selfinflating

De Selfinflating is comfortabel matras waarbij je geen pomp nodig heb om het op te blazen. Het is licht en neemt ook nog eens niet bijzonder veel ruimte in beslag. Selfinflating is ideaal voor de mensen die van comfortabel reizen houden, maar niet te veel mee willen nemen. Bij Liv-outdoor heb je genoeg keuze tussen verschillende soorten Selfinflating matjes.

Luchtbedden

Luchtbedden zijn natuurlijk van groot belang als je gaat kamperen. Deze luxe opblaasbare bedden zijn in allerlei verschillende maten en kleuren van diverse merken beschikbaar bij Liv-Outdoor.

Kussens

Alles op het gebied van reiskussens en kussens voor tijdens het kamperen of backpacken. Van comfortabele kussens, tot zelf opblazende kussens en zeer lichtgewicht kussens. Kussens van bekende merken zoals Exped, Nomad, Bardani, Outwell, Human Comfort en Bo-camp.

Lakenzakken


Een lakenzak is een losse hoes die in een slaapzak gaat. Een lakenzak wordt gebruikt om met meer comfort te slapen, omdat u dan niet tegen de binnenkant van de slaapzak aan ligt. Het gebruiken van een lakenzak is bovendien ook schoner en vergroot de levensduur van de slaapzak

Pompen

Pompen zijn erg handig bij het gebruik van luchtbedden. Bij Liv-Outdoor heb je ruime keuze uit verschillende soorten pompen. De pompen zijn van een aantal grote merken zoals Bo-camp, Campingaz, Coleman, Eurotrail, Exped en Redcliffs.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!