LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Rösle producten. Rösle producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Rösle assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Rösle producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Duits barbecuemerk

Rösle is een Duits barbecuemerk die sinds de oprichting al 100en internationale prijzen heeft gewonnen op het gebied van kwaliteit, design en innovatie voor hun bbq producten. De Gas Kettle Grill heeft bijvoorbeeld 2 awards gewonnen voor trend product van het jaar 2013.

Geloof in kwaliteit

Rösle heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van barbecues en buitenkoken. Van de F50 Smoker tot de F60 air tot aan een brikettenstarter en een barbecue tang, je kunt terecht bij Rösle. Rösle gelooft in de kwaliteit die zij op de markt brengen en staan daar dan ook volledig achter. Dit is voor de klant terug te zien aan het feit dat Rösle maar liefst 10 jaar garantie geeft op hun bbq producten. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je jarenlang kan genieten van je Rösle barbecue.

Afgezien van Rösle heeft LIV-Outdoor nog vele barbecuemerken zoals Weber, Bastard en Cadac.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering