Nomad Batura backpack

De Nomad Batura backpack reeks is een serie van populaire backpacks die van een goede kwaliteit zijn. Bij het kopen van een backpack is het aan te raden om aan een Batura backpack te denken omdat het backpack is met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. De Batura zijn er in een aantal uitvoeringen, van 55 en 70 liter en uitvoeringen speciaal ontworpen voor vrouwen. Naast dat deze Batura rugzakken een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding hebben zijn ze ook zeer multifunctioneel te gebruiken. Zo zijn ze te gebruiken voor een Europese stedentrip, maar ook voor een leuke backpack reis in bijvoorbeeld Thailand, Indonesië of Zuid-Amerika.


Elk seizoen nieuwe kleuren

Elk Seizoen worden de Batura backpacks weer uitgebracht in leuke kleuren. Zo zijn in 2017 de kleuren GreMis grey, Verde en Papaya toegevoegd aan de reeks, aangevuld met de standaard Phantom/black en dark blue kleuren. Deze kleuren zijn uiteraard beschikbaar in de 55L en 70L uitvoering.

De Nomad Batura's zijn zoals gezegd erg allround te gebruiken. Of het nou om een stedentrip gaat of een rondreis van 3 weken door Thailand, de Nomad Batura is zeer zeker geschikt. Met de inhoud van 70 liter zijn de Batura's ook zeer geschikt voor een rondreis door de wat koudere gebieden. Met deze inhoud kan je het je veroorloven om lekkere warme kleding mee te nemen, wat nou eenmaal wat meer ruimte in beslag neemt.

Nomad Batura voor vrouwen

Omdat het vrouwelijk lichaam toch net iets anders is dan het mannelijk lichaam, heeft nomad ook batura's speciaal voor vrouwen. Deze Batura's zijn aangeduid met een ''W'' of ''WF'' in de naam van de backpack. Deze backpacks zijn voorzien van een smallere rug en zachtere borst/heupbanden.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!