Outdoorkleding
 

Peak Performance bij LIV-Outdoor

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Peak performance producten. Peak performance producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Peak performance assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Peak performance producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Functionele skikleding

Op een dag, in 1986, kwamen drie getalenteerde ski?rs uit Zweden bij elkaar om te discussi?ren over onderwerpen van hun eigen ervaringen. Waarom maakt niemand kleding die ze willen dragen, kleding met een goede functionaliteit en die niet te opvallend is, maar ook niet te saai.

Samen zijn ze met een groep zelf die kleren gaan maken voor vrienden en familie, maar al gauw kwamen er ook anderen die de kleding wilden kopen.
Eind jaren 80 begon het zelfs bekende merken op de skipiste te vervangen. Hierdoor is LIV-outdoor trots om deze mooie en functionele kleding te verkopen aan de echte wintersporter.


Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!