Jassen heren


Jassen bij Liv outdoor Zaandam

Bij Liv outdoor hebben we een uitgebreid aanbod van jassen voor dames en heren. Van moderne parka?s en micro fleecejassen tot aan sportieve donsjasjes. De bekende outdoor merken zijn bij ons weer vertegenwoordigd zoals:
-Fjallraven
-Luhta
-Brunotti
-Tenson
-Maier
-Arcteryx


Technische winterjassen

Ook zijn er tal van techische outdoorjassen, deze jasjes zij nagenoeg water- en winddicht. Zeer geschikt om lekker in de wandelen, aangezien ze ondanks de waterdichtheid toch ademende eigenschappen hebben.

Jassen van Fjallraven kunnen daarnaast goed onderhouden worden omdat ze gewaxt kunnen worden voor extra bestendigheid tegen wind en vocht. Zo heb je een duurzame jas die jaren mee kan tijdens boswandelingen of andere outdoor activiteiten.

Wintersportjassen

Ook voor de wintersport zijn er warme en hippe jassen te verkrijgen van o.a Brunotti en Falcon. Voor dames en heren is er genoeg te vinden. Van hippe en opvallende kleuren tot aan mooie zwarte wind- en waterdichte wintersportjassen.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!