Outdoorkleding
 
Sortering

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Falke producten. Falke producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Falke assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Falke producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Falke begon ooit in 1895 toen Dakdekker Franz Falke-Rohen in de koude wintermaanden zijn eigen tricotagebedrijf oprichtte. Decennia lang breidde het bedrijfje steeds verder uit, tot in 1946 de merknaam FALKE werd ontworpen. Het bedrijf werd steeds groter en bekender, en nu is ook de Falke kleding bij LIV-outdoor te koop. Waaronder skisokken en wandelsokken.

Naast Falke verkoopt LIV-outdoor ook producten Icepeak, Bergans en Craft.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!