Nomad bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Nomad producten. Nomad producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Nomad assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Nomad producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Nomadische roots in Nederland

Nomad is een Nederlands merk, veel mensen kennen dit merk, alleen weinige mensen weten dat zijn roots dan ook in het kleine stadje Zevenaar ligt. Over de hele wereld is men in het merk Nomad ge?nteresseerd het heeft dan ook een wereldwijde aantrekkingskracht.
In 1965 ontstond het bedrijf Polydaun, dit Zweedse bedrijf had een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken. Dit werd al snel de grootste productielijn voor slaapzakken in europa.

Een paar jaar na het ontstaan van Polydaun is het merk Nomand geboren. Innovaties en vrijdenken heeft hun geleid tot de 3D-polarsoft vulling. Hiermee konden ze compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken ontwikkelen.

Nomadisch buitenleven

De essentie van het bedrijf is ‘nomadisch’, het onafhankelijk en altijd in beweging en klaar voor ieder avontuur. Nomad ontwikkeld outdoor producten van hoge kwaliteit o.a. slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoor kleding, rugzakken, backpacks en accessoires. Nomad heeft een toonaangevende positie in de outdoor branche. De goede producten zullen je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen.
Zo zijn er klassiekers die al jaren in hun assortiment zitten, bijvoorbeeld hun katoenen slaapzak ‘blazer’ en hun 3 seizoenenslaapzak ‘triple-s’ of hun tas de Batura backpack.

Afgezien van Nomad heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Outwell, Coleman en Bardani.

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering