Contact

LIV-outdoor staat letterlijk voor ‘Leef buiten’. Het is een naam die uitdraagt waar wij letterlijk voor staan; bij LIV-outdoor kan de klant terecht voor een ruim assortiment Kampeertenten, Outdoor Cooking, Outdoor Walking en Wintersport.

LIV-outdoor is een belevingsvolle winkel die kampeer en outdoor artikelen aanbiedt in Zaandam, met een gepersonaliseerde en consistente klantbeleving via alle kanalen. Onze winkel zal klanten inspireren en activeren om heerlijk naar buiten te gaan. Het sfeervolle winkelpand gevestigd op stormhoek 24 te Zaandam is ruim 5.000 m² groot met ruim 500 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Heb je een vraag of opmerking? Kijk eerst eens tussen de veelgestelde vragen. Hier staan veel antwoorden op vragen over bestellen, retourneren en garantie. Vind je hier geen antwoord op je vraag? Vul dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Gaat je vraag over een bestelling die je geplaatst hebt op deze website, vermeld je bestelnummer dan ook. Op deze manier kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

Je kunt onze klantenservice 7 dagen per week bereiken via: 075 890 5000

Neem contact met ons op

Geslacht:
man
 
vrouw
 
niet specificeren
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
   
Betreft:
Mijn bericht: