Weber bij Liv-Outdoor in Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Weber producten. Weber producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Weber assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Weber producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, backpacks, wandelschoenen en kampeertenten.

Weber is de wereldwijde marktleider op het gebied van barbecues, buitenkeukens en bijbehorende accessoires. De multinational vindt zijn oorsprong in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten, waar in 1952 de eerste kogelbarbecue met deksel is uitgevonden. Weber-Stephen Holland B.V. is een volle dochter van het familiebedrijf en heeft sinds haar oprichting in 2003 een stormachtige groei gekend dankzij de uitmuntende productkwaliteit, de innovatieve concepten en haar sterke service- en dienstverlening.

Weber barbecues

Wie aan barbecueën denkt, denkt aan Weber. De Weber ‘’bbq’’ is wereldwijd de meest populaire barbecue. Weber is logischerwijs een echt Amerikaans merk, in Amerika weten ze namelijk echt wat barbecueën is. Voor de barbecuer is er qua barbecues voor ieder wat wils. Het ruime assortiment bestaat uit houtskoolbarbecues, gasbarbecues, electrischebarbecues, buitenkeukens en tal van barbecueaccessoires.

Gebruiksvriendelijk

De barbecues van weber zijn altijd voorzien van prachtige designs gecombineerd met gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. Veiligheid staat namelijk altijd op nummer 1, hierdoor kunt u veilig en comfortabel barbecueën op uw weber. Naast zeer luxueuze buitenkeuken zoals de spirit, zijn er ook zeer eenvoudig en gemakkelijk mee te nemen barbecues voor tijdens het kamperen, zoals de go anywhere bbq.

Weber barbecueaccessoires

Ook heeft LIV-Outdoor een ruim assortiment aan verschillende weber barbecuesaccessoires zoals weber briketten, houtsnippers, lekbakjes en kookboeken.

Afgezien van Weber heeft LIV-Outdoor nog vele Barbecuemerken zoals Cobb, Saffire, Grill guru en Campingaz.