Bardani Prestige

De Bardani prestige line is een serie van ripstop katoenen (rsc) tenten. De prestige lijn bestaat uit koepeltenten zoals de Cortina 180 en 210 en tunneltenten zoals de Bardani prestige 360 rsc, Paradise beach en de 400 Vario.

De Prestige lijn is  de meest luxueuze lijn van alle bardani’s. De tenten, waar onder verschillende familietenten, zijn uitgerust met de beste kwaliteit en comfort. Zoek je een  tent die duurzaam is qua kwaliteit en stoffen die gebruikt zijn? Dan is een keuze voor een koepeltent of een tunneltent uit de Bardani prestige lijn een zeer goede keuze.

Deze Bardani tenten zijn voorzien van ripstop katoen. Ripstop katoen is een duurzame stof die goed ademend en zeer lang mee gaat. Het voordeel van ripstop is dat de stof niet doorscheurd als er een scheurtje in de stof dit. Hierdoor is de tent ook gemakkelijker te repareren. De grotere Bardani prestige familietenten zoals de Prestige 400 en de prestige 280 rsc zijn voorzien van het hoogwaardige bisonyl grondzeil.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!