Bardani airwolf

De Bardani Airwolf serie is een populaire collectie van oppomptenten, en hebben vaak een goede review. Deze airwolf modellen zijn er in verschillende soorten en maten. Deze opblaastenten zijn er voor 2,3,4 en 5 personen. Binnen de Bardani airwolf serie is er de keuze uit Polyestertenten en polykatoententen.

Oppomptent

Het grote voordeel van oppomptenten is het feit dat ze zeer gemakkelijk op te zetten zijn. Een 2 persoons airwolf 180 staat binnen enkele minuten. Maar ook een 5 persoons Bardani opblaastent als de Airwolf 4000 TC is op te zetten in een klein kwartiertje. Doordat deze tenten zeer gemakkelijk op te zetten zijn, zijn ze zeer geschikt als je meerdere plaatsen bezoekt tijdens je vakantie. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk als je tent binnen een mum van tijd is opgezet.

Een oppomptent klinkt gevaarlijk omdat de tent dus ook lek kan gaan. In werkelijkheid komt het zeer zelden voor dat een Airwolf daadwerkelijk lek gaat. En zelfs als een oppomptent lek gaat zijn ze vaak ter plekke gemakkelijk te repareren door gebruik van patches of zelfs ducttape.

Tunneltenten

De tenten in de Airwolf serie zijn allemaal tunneltenten. Wat er voor zorgt dat het een stevige constructie is en de tent ook tegen een stootje kan. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in Polyester of TC(polykatoen) uitvoering. Het voordeel van polyester is het feit dat ze makkelijk zijn in de onderhoud, ze zijn goedkoper en ze zijn lichter dan de TC versie. De TC serie zoals de Aiwolf 3000 TC is echter duurzamer en heeft een stof die meer ademt. Dit komt de temperatuur zeer ten goede.

Deze opblaas serie van Bardani heeft echter niet alleen maar grote familie en tunneltenten. De Airwolf 180 en 220 (TC) zijn handige bijzettenten voor 2-3 personen. Deze tenten zijn dus erg gemakkelijk op te zetten en daardoor zeer geschikt als je bijvoorbeeld rond gaat reizen en meerdere keren je tent op moet zetten.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!