Meindl bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Meindl producten. Meindl producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Meindl assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Meindl producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Authentieke wandelschoenen

Meindl is 1 van de bekendere merken in de wandelschoenenwereld. Meindl is een echt authentiek merk met klassieke ontwerpen waar pasvorm en de kwaliteit van de wandelschoen centraal staat. Ook geeft Meindl genoeg aandacht aan het uiterlijk van de schoen. Hierdoor brengt Meindl elk jaar weer stijlvolle dames en heren wandelschoenen op de markt. Maar ook voor in de winter heeft het merk ruime keuze uit Meindl laarzen, winterwandelschoenen en winterboots.

duurzaam en kwaliteit

Anno 21e eeuw weet Meindl elk jaar meer dan 1 miljoen wandel- en bergschoenen te produceren die aan alle kwaliteitseisen van de kritische wandelaar voldoen. De schoenen van meindl zijn ook zeer duurzaam, dit komt onder andere door de kwaliteit van het leer die verwerkt zijn in deze schoenen. Dit leer heeft zijn herkomst in lokale boerderijen die alleen he beste leer produceren.

Afgezien van Meindl heeft LIV-Outdoor nog vele andere schoenenmerken zoals Teva, Lowa en Salomon.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!