LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Mammut producten. Mammut producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Mammut assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Mammut producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Van touwslager tot outdoormerk

150 jaar geleden bestond er een touwslagerij in Zwitserland, al snel werd dit een wereldwijde onderneming. Het merk Mammut ontstond, inmiddels is het nog steeds een van de topmerken op het gebied van klimtouwen en dit wordt ook nog steeds in Zwitserland geproduceerd.
Vandaag de dag hebben ze ook een mooie, kwalitatieve outdoor kledinglijn, schoenen, rugtassen, backpacks, en duffels. Ook qua klim- en outdoor-uitrusting hebben natuurlijk een groot en uitgebreid assortiment.

Kwaliteitsproducten

Het merk Mammut is onmisbaar geworden in de outdoor wereld. Ze hebben hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten. Maar ze letten ook erg op de milieubescherming en goede arbeidsomstandigheden bij hun productie.

Afgezien van Mammut heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Delsey, Thule en Lowe Alpine.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering