LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Lowland outdoor producten. Lowland outdoor producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Lowland outdoor assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Lowland producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Outdoor merk met een focus op slaapzakken

Lowland outdoor is een outdoormerk dat zich focust op slaapzakken, trekkerstenten en outdoor accessoires. Dit doet lowland al 30 jaar vanuit een attellier in Nederland waar alle producten ontworpen en (met de hand) geproduceerd worden.
Waar Lowland vooral om bekend staat zijn de donzen slaapzakken. Bij lowland kan je terecht als je een slaapzak zoekt voor op de camping in de zomer tot aan ultra lichte slaapzakken die de extreme kou aankunnen tijdens een trektocht.

Lowland Companion en Serai

Het companion model van Lowland is een dekenmodel die bijvoorbeeld zeer geschikt is tijdens het kamperen. De Serai is een voorbeeld van een mummymodel die geschikt is voor 3 seizoenen. De Serai biedt een comfort temperatuur tot 0 graden Celsius.
Daarvoor kan de echte kampeer- en outdoorliefhebber altijd bij Lowland outdoor terecht. Het merk staat namelijk voor kwaliteit geproduceerd in Nederland.

Afgezien van Lowland heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Human comfort, Polydaun en Sea to summit.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!