Lowe Alpine bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Lowe Alpine producten. Lowe Alpine producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Lowe Alpine assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Lowe Alpine producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Het merk van de echte bergbeklimmer

Lowe Alpine is een echt outdoor merk dat nu al voor meer dan 50 jaar producten produceert voor de echte outdoor mens. Lowe Alpine is anno 21e eeuw een echt outdoor merk met een zeer breed assortiment aan Backpacks, rugzakken, heuptassen, toilettassen voor dames en heren. Het merk is ooit ontstaan voor de echte bergbeklimmer, maar hedendaags is het een merk dat zeer geschikt is voor allerlei outdoor activiteiten zoals backpacken, wandelen, mountainbiken en nog veel meer.

Ruim assortiment aan backpacks

De echte backpacker is op zijn plaats bij Lowe Alpine. De Lowe Alpine Air Zone, Manaslu en Cholatse zijn al jaren een standaard keus voor een hoop backpackers. Dit komt omdat Lowe Alpine een merk is die begonnen is door echte outdoor mensen die dagen op pad waren in de natuur met hun rugtas. Hierdoor hebben deze outdoor experts rugzakken ontworpen die zijn voorzien van alle gemakken die een tas hoort te hebben. De Air zone backpack staat er bijvoorbeeld om bekend dat het een zeer goede rug ventilatie heeft, zodat u de tas een gelangere tijd kunt dragen zonder dat u een transpirerende rug krijgt.

Afgezien van Lowe Alpine heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Nomad, Deuter en Ortlieb.

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering