Lowa wandelschoenen bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Lowa producten. Lowa producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Lowa assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Lowa producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

De geschiedenis van Lowa begint in 1923 in het Duitse dorp Jetzendorf. Johann Wagner was de schoenmaker van het dorp en hij werd geholpen door zijn zonen. Uiteindelijk start LOrenz WAgner Lowa in het zuid Duitse Jetzendorf bij M?nchen. Het succes begint met de productie van bergschoenen. De hoge kwaliteit van de schoen sloeg erg aan eind jaren twintig. Hierdoor kwam al gauw de eerste uitbreiding van het bedrijf.

In de jaren die volgde breed Lowa steeds meer uit en heeft het bedrijf een aantal baanbrekende vernieuwingen toegepast, zoals de eerste schoenen die 100% bescherming tegen water bieden en de eerste trekkingschoenen.

Lowa Renegade wandelschoenen

De strategie om 100% van de schoenen te produceren in Duitsland en Europa, en Jetzendorf op de kaart te zetten blijkt een succesvol formule. De klanten waarderen de combinatie van traditie en innovatie en waarderen de functionaliteit, kwaliteit en pasvorm van LOWA Schoenen. De LOWA Renegade is dan ook een begrip op het gebied van wandelschoenen. Daarom is LIV-outdoor ook erg trots om deze prachtige schoenen van een geweldig bedrijf te mogen verkopen.

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!