Houtskool BBQ


Bij Liv-outdoor in Zaandam is er een zeer uitgebreid assortiment aan houtskool barbecues. Alle bekende merken zoals Weber/, R?sle, Grill Guru, Cobb zijn aanwezig.

Verschillende soorten houtskool barbecues

Of je nou op zoek bent voor een kleine barbecue voor op het balkon, een hoge briketten bbq of een grote kamado, alle soorten en stijlen zijn te verkrijgen bij onze kampeerwinkel in Zaandam.

Weber houtskool barbecue

Weber is natuurlijk bij ons ruim vertegenwoordigd als het gaat om houtskool bbqs. De bekendere modellen zoals de Smokey joe premium in verschillende kleuren, de Compact Kettle, en de Mastertouch zijn allemaal aanwezig in het assortiment. Naast deze barbecues is er ook ruime keuze uit weber barbecue accessoires.


Grill Guru houtskool kamado

Als je op zoek bent naar een kwalitatief goede kamado met een goede kwaliteit/prijs verhouding dan ben je bij het juiste adres als het gaat om Grill Guru kamado?s. De Elite serie en de classic serie, beide in verschillende maten, zijn allemaal verkrijgbaar bij Liv-outdoor Zaandam.

Cobb houtskool barbecue

De Cobb bbqs zijn natuurlijk net wat anders dan de normale houtskool barbecue. Daarom kan Cobb niet ontbreken in ons assortiment. Daarom zijn de populaire modellen als de Cobb Pro, Premium en Supereme in verschillende kleuren aanwezig.

Boretti houtskool barbecue

Als je opzoek bent naar een kwaliteits barbecue dan ben je bij het goede adres bij Boretti. Helaas zijn deze prachtige barbecues alleen in onze winkel te koop en niet online. De kopstukken als de Ibrido, Fratello en Barilo zijn allemaal aanwezig in onze winkel.?


Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!