Gas BBQ

Filter op:

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering

Gasbarbecues bij LIV Outdoor


LIV outdoor heeft een ruim assortiment aan gasbarbecues, van bekende merken zoals Boretti, Campingaz, Cobb en weber. Als je aan barbecue denk dan wordt er toch vaak gedacht aan een houtskool barbecue. De gasbarbecues zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Deze barbecues zijn snel heet en makkelijk op tempratuur te houden.

Boretti

De Boretti gasbarbecues kunnen ook niet ontbreken. Zo vind je hier de Boretti ligorio top outdoor kitchen en de boretti ibridotop outdoor kitchen gas/houtskool.

Campingaz

Ook van het merk Campingaz vind je bij LIV outdoor een ruim assortiment gasbarbecues. Hierbij kun je denken aan de Campingaz xpert 100, de Campingaz 3 series of de Campingaz 4 series. Niet alleen gasbarbecues maar een ruime keuze aan Campingaz accessoires zijn verkrijgbaar.

Cobb

Voor Cobb gasbarbecues kun je ook terecht bij LIV outdoor Zaandam. Bijvoorbeeld voor de Cobb premier gas. Naast deze veelzijdige, zuinige en gebruiksvriendelijke barbecue zijn er ook houtskool barbecues verkrijgbaar van het merk Cobb.

Weber

De gasbarbecues van Weber kunnen natuurlijk niet ontbreken. Daarom vind je ook bij LIV outdoor een ruim assortiment aan barbecues waaronder de Weber go anywhere gasversie. Deze compacte barbecue is zeer geschikt voor wanneer je niet veel plek hebt voor je barbecue. Ook de weber Q 1400 en de Weber Q 1200 zijn aanwezig.