Barbecues
 

Barbecues


Liv outdoor de barbecuewinkel in Zaandam

Wil je in Zaandam een barbecue kopen moet je bij Liv-Outdoor zijn. Liv-outdoor is een kampeerwinkel met een breed assortiment aan tenten, kampeerspullen en andere outdoor producten. Daar mogen barbecues natuurlijk niet in ontbreken. Daarom hebben wij een breed assortiment:
-Kolen barbecues
-Gasbarbecues
-Elektrische barbecues
-Kamado’s
Deze barbecues bieden wij aan van verschillende merken als Weber, Campingaz, Cobb, Boretti, R?sle, Grill Guru, Saffire, Bo-Garden. Bij Liv-Outdoor lopen er altijd ervaren gecertificeerde barbecue adviseurs rond die je ten alle tijden kunnen adviseren over het kopen van een nieuwe barbecue.Van houtskool tot aan gasbarbecue

Bij Liv-Outdoor hebben we een uitgebreid assortiment aan bbq’s zoals de kenmerkende kogels van Weber met de master-touch en de Weber performer deluxe als absolute pronkstukken in de collectie. Het populairste merk van het moment op gasbarbecue gebied is momenteel Campingaz, De party grill stove gas bbq mag met zijn perfecte prijs kwaliteit verhouding natuurlijk niet ontbreken bij Liv-Outdoor.

Barbecuemerken bij Liv-outdoor Zaandam

Vanaf het seizoen 2017 hebben wij een nieuw barbecuemerk: Boretti Fuori. Wij zullen bij Liv-outdoor zowel de gasbarbecues als de houtskoolbarbecues hebben staan en daarnaast hebben wij ook een hybride barbecue van Boretti Fuori.

R?sle is een merk dat bij Liv-outdoor vooral vertegenwoordigd is met zijn barbecue accessoires, deze kenmerken zich door hun degelijkheid en doordachtheid. Natuurlijk hebben wij ook de brikettenbarbecues van R?sle zoals de F50 sport bij Liv-outdoor in de winkel in Zaandam, Noord-holland staan.

Cobb is een merk dat meteen als gegoten zat bij Liv Outdoor. De Cobb is een kleine handzame houtskool bbq die overal compact mee naar toe te nemen is. Door zijn geweldige design is de Cobb een brikettenbarbecue die altijd koud zal blijven aan de buitenkant. Hierdoor kan de bbq ook gemakkelijk verplaatst worden tijdens het gebruik.

Kamado's

De kamado barbecue (Japans voor oven) is een 3000 jaar oud principe uit Japan en China en wordt bij Liv-Outdoor door twee merken vertegenwoordigd. Grill Guru en Saffire zijn absolute top kamado’s en staan met veel trots in de showroom van Liv-Outdoor te pronken. Beide merken hebben de traditionele egg vorm, en de Elite van Grill guru is met zijn gladde buitenkant uniek in zijn soort. Tevens hebben beide merken die kamado barbecue tegen een betaalbare prijs.
Kamado merken die wij verkopen:
-Saffire
-Grill Guru
-The Bastard (2018)

Barbecueaccessoires

Naast deze tal van barbecues heeft Liv-Outdoor ook een uitgebreid assortiment aan allerlei barbecue accessoires. Deze bbq accessoires vari?ren van tangen en spatels tot een barbecuehoes en een kipstandaard. Ook is er een verscheidenheid aan barbecuesauzen en kruiden om het vlees heerlijk op smaak te brengen.

Ook zijn er tal van producten om de barbecue aan te stekken zoals brikettenstarters en verschillende soorten gasflessen, houtskool en briketten. Weber houtskool en de greek fire houtskoolbriketten ontbreken zeker niet.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!