Ben je niet in de gelegenheid om naar onze winkel te komen, dan kun je altijd online bestellen! 
Op onze website hebben wij een groot gedeelte van onze collectie online staan met merken als Bardani, Coleman, Eureka en Weber. Online bestellen bij LIV-outdoor is niet ingewikkeld en zo gebeurd!
Binnen een paar stappen bepaal jezelf wat je wilt hebben, hoe je wilt betalen en hoe je het pakketje wilt ontvangen of ophalen.

Bestellen bij LIV-outdoor gaat in 3 korte stappen:
1. Vul je shoppingbag met de artikelen naar jouw keuze en controleer of de aantallen kloppen.
2. Vul je gegevens in en kies je betaalwijze. Je krijgt op dit scherm de keuze uit betalen met iDEAL, MasterCard, VISA, AfterPay  en PayPal
3. Controleer wat je hebt besteld, jouw gegevens en reken direct af.

Bedrag boven de 50 euro? gratis verzending in Nederland en België. Voor 15.00 besteld? wordt het de zelfde dag verzonden, zo eenvoudig en snel bestel je bij LIV-outdoor! Bestellingen in het weekend en/of op feestdagen kunnen wat langer duren voordat ze bezorgd worden. Bestellingen met een zwaar gewicht en/of afwijkende afmetingen kunnen ook wat langer duren voordat ze bezorgd worden.

Wilt u meer weten over de levering en eventueel retourneren klik dan op het desbetreffende onderwerp.

LIV-outdoor staat letterlijk voor ‘Leef buiten’. Het is een naam die uitdraagt waar wij letterlijk voor staan; bij LIV-outdoor kan de klant terecht voor een ruim assortiment Kampeertenten, Outdoor Cooking, Outdoor Walking en Wintersport.

LIV-outdoor is een belevingsvolle kampeerwinkel die kampeer en outdoor artikelen aanbiedt in Zaandam, met een gepersonaliseerde en consistente klantbeleving via alle kanalen. Onze winkel zal klanten inspireren en activeren om heerlijk naar buiten te gaan. Het sfeervolle winkelpand in Zaandam is ruim 10.000 m² groot met ruim 500 gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wil je graag persoonlijk geholpen worden, met advies waar je echt iets mee kunt?
Bezoek onze belevingsvolle winkel op de Stormhoek 24, 1506 SW in Zaandam en wij staan zeven dagen per week voor je klaar! LIV-outdoor zit op bedrijventerrein Zuiderhout, vlakbij Loods 5. Wij helpen je graag met je keuze en beantwoorden al jouw vragen!

Onze winkel is van maandag t/m zondag geopend en wij zijn telefonisch bereikbaar op 0758905000.

LIV-outdoor openingstijden

ma   10.00 - 17.30 uur
di   10.00 - 17.30 uur
wo   10.00 - 17.30 uur
do   10.00 - 21.00 uur
vr   10.00 - 17.30 uur
za   10.00 - 17.30 uur
zo   11.00 - 17.00 uur