[h2]Kampeerartikelen kopen[/h2]
Bij Liv-outdoor in Zaandam vind je alles op het gebied van kamperen en kampeerspullen. Zo hebben wij alle essentiële spullen die je nodig hebt voor je vakantie op de camping of voor het kamperen in de natuur. Of je nou lichtgewicht wil kamperen of zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils.
[h3]Kampeerartikelen[/h3]
Voor een onbezorgde kampeervakantie is het nodig om de juiste kampeerartikelen in huis te halen. Daarom is er bij Liv-outdoor een ruim assortiment van kampeerverlichting, verwarming en branders tot aan koelboxen, tentzeilen, pannensets, toiletvloeistof en camping elektra.
[h3]Campingwinkel Zaandam[/h3]
In onze camping winkel in Zaandam, en online, hebben wij dan ook alle bekende merken zoals [url=https://www.livoutdoor.nl/campingaz/]Campingaz[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/] Bardani[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/kampa]Kampa[/url] in ons assortiment.
[h2]Brander[/h2]
Bij LIV outdoor vind je verschillende [url=https://www.livoutdoor.nl/kamperen/branders/]branders[/url]. Onder anderen van het merk Campingaz. Deze zeer gebruiksvriendelijke branders zijn geschikt voor zowel kamperen als trektochten. Maar ook van het merk Gimeg hebben wij verschillende kooktoestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kooktoestellen met 2 pits, 3 pits maar ook 4 pits van het merk Gimeg.
[h2]Camping verwarming[/h2]
Ook vind je bij LIV outdoor campingkachels en terrasverwarmers. Deze kachels zijn makkelijk voor op vakantie of voor in de tuin voor wat extra warmte. De campingverwarmingen zijn er van bekende merken als Gimeg.
[h2]Dakkoffers en fietsendragers[/h2]
De dakkoffers en fietsendragers kunnen ook niet ontbreken uit het assortiment van LIV outdoor. De dakkoffers en fietsendragers van het zeer betrouwbare merk Thule zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 

Filter op:

merk:   Primus
Sortering

Primus bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Primus producten. Primus producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Primus assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Primus producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Pionier in het buitenkoken

Primus is sinds 1892 een echte pioneer op het gebied van buitenkoken. Al sinds eind 19e eeuw weten ze innovatieve producten zoals de primus stove te produceren die zeer geschikt zijn om buiten mee te koken. In 1911 was het dan ook een primus kooktoestel die Edmund Hillary vergezelde op weg naar de Zuidpool, Edmund Hillary was namelijk de eerste persoon die de zuidpool bereikt. Het zegt genoeg over het merk Primus dat ze begin vorige eeuw al een stove op de markt wisten te brengen die bestand was tegen de kou en wildernis op de zuidpool.

Vernieuwende kooktoestellen

De primus producten worden anno 21e eeuw in Estland geproduceerd. Hier worden jaarlijks nieuwe producten geproduceerd die vernieuwing brengen op het gebied van buitenkoken en buitenleven. In 2001 bracht primus de vernieuwende omnifuel stove op de markt. Deze omnifuel stove maakte het mogelijk om op alle soorten fuels te kunnen koken. 10 jaar later brachten ze de OmniLite Ti op de markt, de meest geavanceerde primus stove kooktoestel die er is.

Naast kooktoestellen heeft primus tal van andere producten zoals servies, pannen en potten, vacuum bottles voor warm eten, power gas en andere accessoires die het buitenkoken en eten gemakkelijk maken.

Afgezien van Primus heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Campingaz, Coleman en Gimeg.