[h2]Kampeerartikelen kopen[/h2]
Bij Liv-outdoor in Zaandam vind je alles op het gebied van kamperen en kampeerspullen. Zo hebben wij alle essenti?le spullen die je nodig hebt voor je vakantie op de camping of voor het kamperen in de natuur. Of je nou lichtgewicht wil kamperen of zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils.
[h3]Kampeerartikelen[/h3]
Voor een onbezorgde kampeervakantie is het nodig om de juiste kampeerartikelen in huis te halen. Daarom is er bij Liv-outdoor een ruim assortiment van kampeerverlichting, verwarming en branders tot aan koelboxen, tentzeilen, pannensets, toiletvloeistof en camping elektra.
[h3]Campingwinkel Zaandam[/h3]
In onze camping winkel in Zaandam, en online, hebben wij dan ook alle bekende merken zoals [url=https://www.livoutdoor.nl/campingaz/]Campingaz[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/] Bardani[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/kampa]Kampa[/url] in ons assortiment.
[h2]Brander[/h2]
Bij LIV outdoor vind je verschillende [url=https://www.livoutdoor.nl/kamperen/branders/]branders[/url]. Onder anderen van het merk Campingaz. Deze zeer gebruiksvriendelijke branders zijn geschikt voor zowel kamperen als trektochten. Maar ook van het merk Gimeg hebben wij verschillende kooktoestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kooktoestellen met 2 pits, 3 pits maar ook 4 pits van het merk Gimeg.
[h2]Camping verwarming[/h2]
Ook vind je bij LIV outdoor campingkachels en terrasverwarmers. Deze kachels zijn makkelijk voor op vakantie of voor in de tuin voor wat extra warmte. De campingverwarmingen zijn er van bekende merken als Gimeg.
[h2]Dakkoffers en fietsendragers[/h2]
De dakkoffers en fietsendragers kunnen ook niet ontbreken uit het assortiment van LIV outdoor. De dakkoffers en fietsendragers van het zeer betrouwbare merk Thule zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 
Outwell bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Outwell producten. Outwell producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Outwell assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Outwell producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Van tenten tot kampeermeubelen

Outwell is een deens merk met een enorm uitgebreide collectie op het gebied van kamperen. Deze kampeerartikelen zijn o.a tenten, slaapzakken, kampeermeubelen en grondzeilen. De familiekampeerder is aan het goede adres bij Outwell, aangezien Outwell de kampeerder er toe probeert te zetten om te genieten van de natuur en het buitenleven.

Outwell is in de outdoor wereld een echte pionier, het is dan ook niet verassend dat hun producten meerdere prijzen hebben gewonnen. Zoals een hoop kampeertenten zoals de Alabamba 7p die de award voor beste familietent heeft gewonnen. De Constellation van outwell heeft een award gewonnen voor de beste slaapzak.

Outwell oppomptenten

Ook was Outwell 1 van de eerste merken die werkte met oppomptenten. Hierdoor kunt u ook bij Outwell voor oppomptenten die door de jaren getest en verbeterd zijn tot betrouwbare tenten.
De award winnende Outwell collaps collectie is voor de kampeerder onmisbaar tijdens het kamperen. Deze collectie bevat o.a keukengerei, kampeerservies en opbergmogelijkheden die onmisbaar zijn omdat deze zeer compact opgeborgen kunnen worden.

Ook kunt u bij Outwell terecht voor o.a Luchtbedden, koelboxen en kampeermeubelen.

Afgezien van Outwell heeft LIV-Outdoor nog vele outdoor merken zoals Coleman, Nomad en Campingaz.