Kamperen
 
Sortering

Ortlieb bij LIV-Outdoor zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan ORTLIEB producten. ORTLIEB producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons ORTLIEB assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van ORTLIEB producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

De Ortlieb fietstas

In het voorjaar 1981 in Zuid-England stond een man, genaamd Hartmut Ortlieb, in de stromende regen. Hij was op reis en moest voor de zoveelste keer zijn nacht doorbrengen in een kletsnatte slaapzak met natte kleding. En zo ontstond het idee voor een waterdichte fietstas, de ORTLIEB fietstas.
Kort hierna is de handtas uitgevonden, hierdoor is de vraag te hoog voor een eenmanszaak, en gingen vrienden en familieleden Hartmut helpen. In 1982 is het bedrijf ORTLIEB opgericht. Het bedrijf bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar en heeft zijn bekendheid gemaakt in de outdoor wereld.

Mooie designs en waterdicht

De ORTLIEB tassen staan tegenwoordig bekend om hun mooie design en 100% waterdichtheid, doordat ze speciaal zijn gecoat (pu gecoat) en hebben gelaste naden. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten en worden gemaakt in Duitsland.
Bekende modellen zijn bijvoorbeeld de Dry Bag, Ultimate6, Velocity of de Back-Roller Classic.

Afgezien van ORTLIEB heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Thule, Campingaz en Safarica.