[h2]Kampeerartikelen kopen[/h2]
Bij Liv-outdoor in Zaandam vind je alles op het gebied van kamperen en kampeerspullen. Zo hebben wij alle essentiële spullen die je nodig hebt voor je vakantie op de camping of voor het kamperen in de natuur. Of je nou lichtgewicht wil kamperen of zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils.
[h3]Kampeerartikelen[/h3]
Voor een onbezorgde kampeervakantie is het nodig om de juiste kampeerartikelen in huis te halen. Daarom is er bij Liv-outdoor een ruim assortiment van kampeerverlichting, verwarming en branders tot aan koelboxen, tentzeilen, pannensets, toiletvloeistof en camping elektra.
[h3]Campingwinkel Zaandam[/h3]
In onze camping winkel in Zaandam, en online, hebben wij dan ook alle bekende merken zoals [url=https://www.livoutdoor.nl/campingaz/]Campingaz[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/] Bardani[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/kampa]Kampa[/url] in ons assortiment.
[h2]Brander[/h2]
Bij LIV outdoor vind je verschillende [url=https://www.livoutdoor.nl/kamperen/branders/]branders[/url]. Onder anderen van het merk Campingaz. Deze zeer gebruiksvriendelijke branders zijn geschikt voor zowel kamperen als trektochten. Maar ook van het merk Gimeg hebben wij verschillende kooktoestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kooktoestellen met 2 pits, 3 pits maar ook 4 pits van het merk Gimeg.
[h2]Camping verwarming[/h2]
Ook vind je bij LIV outdoor campingkachels en terrasverwarmers. Deze kachels zijn makkelijk voor op vakantie of voor in de tuin voor wat extra warmte. De campingverwarmingen zijn er van bekende merken als Gimeg.
[h2]Dakkoffers en fietsendragers[/h2]
De dakkoffers en fietsendragers kunnen ook niet ontbreken uit het assortiment van LIV outdoor. De dakkoffers en fietsendragers van het zeer betrouwbare merk Thule zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 

Filter op:

merk:   Homeij
Sortering

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Homeij producten. Homeij producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Homeij assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Homeij producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Homeij is in 1970 opgericht door Henk Havius en Anneke Hovius-Meijer. De naam van dit bedrijf komt voort uit beide achternamen. Homeij heeft zich gespecialiseerd in messen en scharen. Al snel groeide dit o.a. uit naar een belangrijke importeur van staalwaren en instrumenten (o.a. van: Victorinox, Diamant Sabatier, Silva Sweden, Chef’sChoice U.S.A. en Troika Germany)

Ook heef Homeij zelf een breed assortiment in zakmessen, multitools, messen, scharen, manicure artikelen, zaklampen, verrekijkers enz. Je betaald voor een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, de producten differentiëren zich door een goede, scherpe gecontroleerde kwaliteit.
Het is een geschikt merk voor reizigers/avonturiers en dat maak Homeij een geschikt merk voor de outdoor branche.

Afgezien van Homeij heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Victorinox, Light my fire en Travelsafe.