Sortering

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Gimeg producten. Gimeg producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Gimeg assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Gimeg producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze outdoorwinkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Als je gaat kamperen is er een grote kans dat je een product van Gimeg nodig hebt. Gimeg heeft namelijk een enorm uitgebreid assortiment aan kampeerproducten. Gimeg levert inmiddels al 135 jaar kampeer en outdoor producten die van een zeer betrouwbare kwaliteit zijn. Gimeg levert een zeer brede selectie van producten zoals gaskachels, rolkachels, infrarood kachels, kooktoestellen, gasdrukregelaars en bakplaten.
Door de verscheidenheid aan producten heeft gimeg zich onmisbaar gemaakt voor de mens die van kamperen en buitenleven houdt.

Afgezien van Gimeg heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Thetfort, Eurotrail en Bo-camp.