[h2]Kampeerartikelen kopen[/h2]
Bij Liv-outdoor in Zaandam vind je alles op het gebied van kamperen en kampeerspullen. Zo hebben wij alle essenti?le spullen die je nodig hebt voor je vakantie op de camping of voor het kamperen in de natuur. Of je nou lichtgewicht wil kamperen of zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils.
[h3]Kampeerartikelen[/h3]
Voor een onbezorgde kampeervakantie is het nodig om de juiste kampeerartikelen in huis te halen. Daarom is er bij Liv-outdoor een ruim assortiment van kampeerverlichting, verwarming en branders tot aan koelboxen, tentzeilen, pannensets, toiletvloeistof en camping elektra.
[h3]Campingwinkel Zaandam[/h3]
In onze camping winkel in Zaandam, en online, hebben wij dan ook alle bekende merken zoals [url=https://www.livoutdoor.nl/campingaz/]Campingaz[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/] Bardani[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/kampa]Kampa[/url] in ons assortiment.
[h2]Brander[/h2]
Bij LIV outdoor vind je verschillende [url=https://www.livoutdoor.nl/kamperen/branders/]branders[/url]. Onder anderen van het merk Campingaz. Deze zeer gebruiksvriendelijke branders zijn geschikt voor zowel kamperen als trektochten. Maar ook van het merk Gimeg hebben wij verschillende kooktoestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kooktoestellen met 2 pits, 3 pits maar ook 4 pits van het merk Gimeg.
[h2]Camping verwarming[/h2]
Ook vind je bij LIV outdoor campingkachels en terrasverwarmers. Deze kachels zijn makkelijk voor op vakantie of voor in de tuin voor wat extra warmte. De campingverwarmingen zijn er van bekende merken als Gimeg.
[h2]Dakkoffers en fietsendragers[/h2]
De dakkoffers en fietsendragers kunnen ook niet ontbreken uit het assortiment van LIV outdoor. De dakkoffers en fietsendragers van het zeer betrouwbare merk Thule zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 

Campingaz bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Campingaz producten. Campingaz producten die online besteld worden voor 16.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Campingaz assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Campingaz producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

liefde voor kamperen

Campingaz is halverwege de 20e eeuw ontstaan uit liefde voor kamperen. En die liefde is terug te vinden in de innovatieve kwaliteitsproducten die Campingaz tegenwoordig op de markt weet te brengen. Met de kenmerkende blauwe kleur heeft het merk een enorme variatie aan producten die onmisbaar zijn voor de buitenmens.

Van Bbqs tot aan luchtbedden

De Campingaz Partygrill is 1 van die innovatieve producten. Een handige en compact mee te nemen gas bbq die het barbecue?n tot een feest maken. Daarnaast heeft Campingaz nog vele andere producten zoals koelboxen, luchtbedden, branders en gaslampen. Allemaal van een zeer goede kwaliteit. In al deze producten zijn slimme en eenvoudige oplossingen toegevoegd waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn, ook in de natuur.

Campingaz kooktoestellen

Maar ook voor grote kooktoestellen zoals de classic series gasbarbecue ben je bij Campingaz bij het goede adres. Deze grote buitenkeukens zijn voorzien van alle gemakken en luxe waardoor je heerlijk buiten in de tuin kunt koken. Door slimme oplossingen zijn ze na gebruik ook nog eens gemakkelijk te reinigen.

Afgezien van Campingaz heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Weber, Coleman en Grill Guru.