Kamperen
 

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan CADAC producten. CADAC producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons CADAC assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van CADAC producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

De Oorsprong van Cadac

De oorsprong van het merk CADAC is in Zuid-Afrika, daar is ook het hoofdkantoor gevestigd. CADAC staat voor Commercial And Domestic Appliance Company. Het is ontstaan doordat Zuid-Afrika erg van braaien houd, een Afrikaanse braai staat in het teken van gezelligheid en genieten van lekker eten, met onder andere het bereiden van vlees. Ze vieren daar dan ook een nationale braaidag op 24 september.

Cadac in Nederland

Dit fenomeen is overgewaaid naar Nederland zoals de welbekende skottelbraai. Inmiddels heeft CADAC een uitgebreid assortiment bijvoorbeeld barbecues, buitenkeukens en de vele accessoires. Zo heb je bijvoorbeeld de CADAC Safari chef 2, CADAC grillogas of de CADAC Carri Chef Afdekhoes in hun assortiment, deze producten kunnen allemaal afgedekt worden met een afdekhoes. Alle producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en zijn gebruiksvriendelijk.

Afgezien van CADAC heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals ]Weber, Cobb en Campingaz.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!