[h2]Kampeerartikelen kopen[/h2]
Bij Liv-outdoor in Zaandam vind je alles op het gebied van kamperen en kampeerspullen. Zo hebben wij alle essenti?le spullen die je nodig hebt voor je vakantie op de camping of voor het kamperen in de natuur. Of je nou lichtgewicht wil kamperen of zeer uitgebreid, er is voor ieder wat wils.
[h3]Kampeerartikelen[/h3]
Voor een onbezorgde kampeervakantie is het nodig om de juiste kampeerartikelen in huis te halen. Daarom is er bij Liv-outdoor een ruim assortiment van kampeerverlichting, verwarming en branders tot aan koelboxen, tentzeilen, pannensets, toiletvloeistof en camping elektra.
[h3]Campingwinkel Zaandam[/h3]
In onze camping winkel in Zaandam, en online, hebben wij dan ook alle bekende merken zoals [url=https://www.livoutdoor.nl/campingaz/]Campingaz[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/outwell/]Outwell[/url], [url=https://www.livoutdoor.nl/bardani/] Bardani[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/kampa]Kampa[/url] in ons assortiment.
[h2]Brander[/h2]
Bij LIV outdoor vind je verschillende [url=https://www.livoutdoor.nl/kamperen/branders/]branders[/url]. Onder anderen van het merk Campingaz. Deze zeer gebruiksvriendelijke branders zijn geschikt voor zowel kamperen als trektochten. Maar ook van het merk Gimeg hebben wij verschillende kooktoestellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kooktoestellen met 2 pits, 3 pits maar ook 4 pits van het merk Gimeg.
[h2]Camping verwarming[/h2]
Ook vind je bij LIV outdoor campingkachels en terrasverwarmers. Deze kachels zijn makkelijk voor op vakantie of voor in de tuin voor wat extra warmte. De campingverwarmingen zijn er van bekende merken als Gimeg.
[h2]Dakkoffers en fietsendragers[/h2]
De dakkoffers en fietsendragers kunnen ook niet ontbreken uit het assortiment van LIV outdoor. De dakkoffers en fietsendragers van het zeer betrouwbare merk Thule zijn er in verschillende maten verkrijgbaar en zijn zeer gebruiksvriendelijk.
 

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan CADAC producten. CADAC producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons CADAC assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van CADAC producten het gehele jaar te zien in onze campingwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

De Oorsprong van Cadac

De oorsprong van het merk CADAC is in Zuid-Afrika, daar is ook het hoofdkantoor gevestigd. CADAC staat voor Commercial And Domestic Appliance Company. Het is ontstaan doordat Zuid-Afrika erg van braaien houd, een Afrikaanse braai staat in het teken van gezelligheid en genieten van lekker eten, met onder andere het bereiden van vlees. Ze vieren daar dan ook een nationale braaidag op 24 september.

Cadac in Nederland

Dit fenomeen is overgewaaid naar Nederland zoals de welbekende skottelbraai. Inmiddels heeft CADAC een uitgebreid assortiment bijvoorbeeld barbecues, buitenkeukens en de vele accessoires. Zo heb je bijvoorbeeld de CADAC Safari chef 2, CADAC grillogas of de CADAC Carri Chef Afdekhoes in hun assortiment, deze producten kunnen allemaal afgedekt worden met een afdekhoes. Alle producten worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en zijn gebruiksvriendelijk.

Afgezien van CADAC heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals ]Weber, Cobb en Campingaz.