[h2]Kampeermeubels kopen[/h2]
Bij LIV-Outdoor Zaandam vind je alles op het gebied van kampeermeubels. In onze winkel in Noord-Holland is er ruime keuze uit kampeermeubels zoals kampeerstoelen, kampeertafels en ligbedden. Van bekende merken zoals Crespo, Dukdalf, Westfield, Travellife, Bardani en Lafuma.
[h2]Kampeerstoel[/h2]
Bij LIV-Outdoor hebben we verschillende soorten kampeerstoelen. De meest voorkomende en meest geschikte modellen voor op de camping zijn de [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/standen-stoel/]Standenstoel[/url] en de [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/compacte-stoel/]Compactestoel[/url]. Deze stoelen zijn vaak inklapbaar en gemakkelijk te vervoeren in de auto, kamper of caravan. Ook zijn deze stoelen vaak voorzien van materiaal dat geschikt is om buiten gebruikt te worden. Zo heeft [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/bardani]Bardani[/url] bijvoorbeeld sneldrogende materialen gebruikt voor de tuinstoelen.
[h2]Relaxstoel[/h2]
Uiteraard vind je bij LIV-Outdoor Zaandam ook heerlijke [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/relax-stoel]relaxstoelen[/url] voor in de tuin of op de camping. O.a [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/travellife]travellife[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/lafuma]Lafuma[/url] hebben heerlijke luxe relaxstoelen weten te maken die zeer voordelig geprijsd zijn. Deze stoelen zijn verstelbaar in verschillende standen zodat je ook heerlijk languit kunt genieten van het mooie weer.
[h2]Ligbed[/h2]
Bij onze kampeerwinkel in Zaandam zijn uiteraard ook [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/ligbed]ligbedden[/url] vertegenwoordigd. Deze ligbedden van o.a [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/eurotrail]Eurotrail[/url] zijn heerlijk comfortabel. Deze ligbedden zijn er ook in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij bedden die volledig inklapbaar zijn, maar ook zeer comfortabele veldbedden.
[h2]Kampeertafels[/h2]
Uiteraard zijn er ook genoeg kampeertafels in ons uitgebreide assortiment. [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/kampeertafels]Kampeertafels[/url] in verschillende soorten, o.a inklaptafels, bijzettafels en lichtgewicht tafels. Bekijk daarom onze kampeertafel pagina voor alles over verschillende soorten tafels
 
Outwell bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Outwell producten. Outwell producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Outwell assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Outwell producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Van tenten tot kampeermeubelen

Outwell is een deens merk met een enorm uitgebreide collectie op het gebied van kamperen. Deze kampeerartikelen zijn o.a tenten, slaapzakken, kampeermeubelen en grondzeilen. De familiekampeerder is aan het goede adres bij Outwell, aangezien Outwell de kampeerder er toe probeert te zetten om te genieten van de natuur en het buitenleven.

Outwell is in de outdoor wereld een echte pionier, het is dan ook niet verassend dat hun producten meerdere prijzen hebben gewonnen. Zoals een hoop kampeertenten zoals de Alabamba 7p die de award voor beste familietent heeft gewonnen. De Constellation van outwell heeft een award gewonnen voor de beste slaapzak.

Outwell oppomptenten

Ook was Outwell 1 van de eerste merken die werkte met oppomptenten. Hierdoor kunt u ook bij Outwell voor oppomptenten die door de jaren getest en verbeterd zijn tot betrouwbare tenten.
De award winnende Outwell collaps collectie is voor de kampeerder onmisbaar tijdens het kamperen. Deze collectie bevat o.a keukengerei, kampeerservies en opbergmogelijkheden die onmisbaar zijn omdat deze zeer compact opgeborgen kunnen worden.

Ook kunt u bij Outwell terecht voor o.a Luchtbedden, koelboxen en kampeermeubelen.

Afgezien van Outwell heeft LIV-Outdoor nog vele outdoor merken zoals Coleman, Nomad en Campingaz.