Kampeertafels


Kampeertafel kopen

het kopen van een kampeertafel heb je een uitgebreide keuze bij LIV-Outdoor Zaandam. Bekijk hier de mogelijkheden en verschillende modellen van de beste outdoor merken.

Inklapbare tuintafel

Bij Liv-Outdoor Zaandam vind je een uitgebreid assortiment aan kampeertafels waaronder inklapbare tuintafels. Deze tuintafels zijn vaak licht van gewicht en gemakkelijk inklapbaar, hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren naar de camping of gemakkelijk op te bergen. Wij verkopen inklapbare tuintafels van bekende merken zoals o.a:
-Dukdalf
-Crespo
-Lafuma
-Westfield
-Robens
-Bardani

Kunststof tuintafel

In ons assortiment van kampeertafels bevinden zich ook kunststof tuintafels met een kunststof tafelblad. Deze kunststof kampeertafels hebben het voordeel dat ze water bestendig zijn. Ook zijn deze tafels vaak lichter van gewicht, hierdoor zijn ze gemakkelijker te vervoeren. Bekijk onze kampeermeubelen pagina voor meer tuinmeubels gemaakt van o.a kunststof.

Lichtgewicht kampeertafel

De meeste kampeertafels in ons assortiment zijn licht van gewicht. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te vervoeren, wat ideaal is als je je kampeertafel mee wilt nemen naar de camping of op vakantie. Zoek je ook een lichtgewicht kampeerstoel bij je campingtafel? Bekijk dan onze pagina voor lichtgewicht en compacte stoelen

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!