[h2]Kampeermeubels kopen[/h2]
Bij LIV-Outdoor Zaandam vind je alles op het gebied van kampeermeubels. In onze winkel in Noord-Holland is er ruime keuze uit kampeermeubels zoals kampeerstoelen, kampeertafels en ligbedden. Van bekende merken zoals Crespo, Dukdalf, Westfield, Travellife, Bardani en Lafuma.
[h2]Kampeerstoel[/h2]
Bij LIV-Outdoor hebben we verschillende soorten kampeerstoelen. De meest voorkomende en meest geschikte modellen voor op de camping zijn de [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/standen-stoel/]Standenstoel[/url] en de [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/compacte-stoel/]Compactestoel[/url]. Deze stoelen zijn vaak inklapbaar en gemakkelijk te vervoeren in de auto, kamper of caravan. Ook zijn deze stoelen vaak voorzien van materiaal dat geschikt is om buiten gebruikt te worden. Zo heeft [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/bardani]Bardani[/url] bijvoorbeeld sneldrogende materialen gebruikt voor de tuinstoelen.
[h2]Relaxstoel[/h2]
Uiteraard vind je bij LIV-Outdoor Zaandam ook heerlijke [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/relax-stoel]relaxstoelen[/url] voor in de tuin of op de camping. O.a [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/travellife]travellife[/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/lafuma]Lafuma[/url] hebben heerlijke luxe relaxstoelen weten te maken die zeer voordelig geprijsd zijn. Deze stoelen zijn verstelbaar in verschillende standen zodat je ook heerlijk languit kunt genieten van het mooie weer.
[h2]Ligbed[/h2]
Bij onze kampeerwinkel in Zaandam zijn uiteraard ook [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/ligbed]ligbedden[/url] vertegenwoordigd. Deze ligbedden van o.a [url=https://www.livoutdoor.nl/merken/eurotrail]Eurotrail[/url] zijn heerlijk comfortabel. Deze ligbedden zijn er ook in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij bedden die volledig inklapbaar zijn, maar ook zeer comfortabele veldbedden.
[h2]Kampeertafels[/h2]
Uiteraard zijn er ook genoeg kampeertafels in ons uitgebreide assortiment. [url=https://www.livoutdoor.nl/kampeermeubelen/kampeertafels]Kampeertafels[/url] in verschillende soorten, o.a inklaptafels, bijzettafels en lichtgewicht tafels. Bekijk daarom onze kampeertafel pagina voor alles over verschillende soorten tafels
 

Kampa

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Kampa producten. Kampa producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Kampa assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Kampa producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Familiebedrijf Kampa

Het merk Kampa is gesticht in 2006 en is snel uitgegroeid tot een van de meest bekende merken voor kampeeraccessoires. Het is een familiebedrijf en heeft oog voor kwaliteit, ze streven niet alleen naar de hoogste kwaliteit producten maar ook naar de beste klantenservice. Dit allemaal tegen een mooie betaalbare prijs.

Kampa tenten en camping

Kampa verkoopt familietenten, bijzettenten, oppomptenten, luifels en kampeeraccessoires. De tenten zijn ontworpen in het Verenigd Koninkrijk en ze zijn vernoemd naar de prachtige Britse stranden. Bijvoorbeeld de Kampa croyde 6, Kampa Mersea 3, Kampa hayling 4 air en de Kampa Brighton 3. De tenten staan er om bekend dat ze makkelijk zijn op te zetten en van goede kwaliteit zijn.
Ook over de ruime assortiment in accessoires heeft Kampa goed nagedacht, ze hebben o.a. scheerlijnen, tafeltjes, inklapbare vergieten, tentjes en voortenten voor caravans.

Caravan voortenten

Kampa heeft ook tal van (oppompbare) carvan voortenten. Deze zijn gemakkelijk en snel op te zetten en zijn ook geschikt voor seizoensplaatsen.

Afgezien van Kampa heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Eureka, Bardani en Deuter.