Kampeermeubelen
 

Campart bij LIV-Outdoor Zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Campart producten. Campart producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Campart assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Campart producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Campart voor de kampeerder

Campart is op vrijwel iedere camping te vinden, doordat Campart een groot assortiment heeft en de producten van dit merk van goede kwaliteit zijn voor een mooie prijs.

Of je nou een familiekampeerder bent of je brengt een weekendje door in de natuur, de producten van Campart staan voor je klaar.

Afgezien van Campart heeft LIV-outdoor nog vele merken zoals Bo-camp en Polydaun.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!