Human-Comfort bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Human Comfort producten. Human Comfort producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Human Comfort assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Human Comfort producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Human comfort is in 2006 ontstaan als merk dat in samenwerking met hun klanten innovatieve producten op de markt brengt. Deze klanten zijn mensen die het kamperen en buitenleven ervaren en zo ook precies weten wat hun verlangen van een product. Met deze samenwerking brengt Human comfort een uitgebreid assortiment op het gebied van slapen op de markt.

Het doel van Human comfort is dat er op hun producten net zo lekker geslapen kan worden als thuis. Zoals het naam van het merk al doet vermoeden, is het slaapcomfort van hoge prioriteit. Om de kampeervakantie comfortabeler te maken heeft het merk een uitgebreid assortiment aan slaapzakken en kussens, selfinflatable/zelf opblazende matten en luchtbedden. Deze producten zijn zo luxe als mogelijk, maar zijn wel zeer compact mee te nemen op reis.

Producten voor thuis en op de camping

De nieuwe line van Human-Comfort bevat tal van producten, zoals de stoelen die perfect zijn voor zowel thuis in de tuin als op de camping. Zo zijn de producten van human-comfort vaker te gebruiken dan alleen op vakantie.

Afgezien van Human Comfort heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Outwell, Lowland en Exped.

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!