Forel
 

Op 4 en 5 maart heeft Liv-Outdoor Zaandam een grootse opening van de Hengelsport afdeling! Liv Hengelsport levert een compleet en allround pakket aan hengelsport artikelen. Liv Hengelsport heeft een groot assortiment van de bekendere merken in Nederland, O.a Abu Garcia, Berkley, Penn, JRC, Mitchell, Albatros, Piet Vogel, Soul, Madcat, Savage gear, Spro, Rapture, Cresta, Spiderwire, Salmo en Pike XL zijn vertegenwoordigd. Bij Liv Hengelsport kan je altijd terecht voor de juiste Hengel, Vislijn, Haakjes, Molens, Aas en Voer. Maar vergeet ook onze collectie van hengelsportkleding niet. Van warme jas tot lieslaarzen en waadpakken.

Forel

Op dit moment zijn er online geen producten beschikbaar. Wij hebben een breed assortiment aan Forel in onze prachtige winkel.

U vindt in onze winkel o.a. Tas, Foudraal, Hengel, Lijnen, Onderlijnen, Kunstaas en Diversen.

Onze belevingsvolle winkel is gevestigd op de Stormhoek 24, 1506 SW in Zaandam.
LIV-outdoor zit op bedrijventerrein Zuiderhout, vlakbij Loods 5, Tuincentrum Overvecht, Keukenloods XXL, Hornbach en Karwei.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!