Hengelsport
 

Hengelsport


LIV-Outdoor Hengelsport Zaandam

Bij LIV-Outdoor Hengelsport vind je alles op het gebied van hengelsport in de regio Zaandam. LIV-Outdoor heeft een compleet en allround assortiment aan hengelsportartikelen. Liv Hengelsport heeft een groot assortiment van de bekendere merken in Nederland, O.a Abu Garcia, Berkley, Penn, JRC, Mitchell, Albatros, Piet Vogel, Soul, Madcat, Savage gear, Spro, Rapture, Cresta, Spiderwire, Salmo en Pike XL zijn vertegenwoordigd. Bij Liv Hengelsport kan je altijd terecht voor de juiste Hengel, Vislijn, Haakjes, Molens, Aas en Voer. Maar vergeet ook onze collectie van hengelsportkleding niet. Van warme jas tot lieslaarzen en waadpakken.

Karper, Witvis, Roofvis, Zeevis, Vliegvis, Meerval en forel zijn allemaal vertegenwoordigd in de hengelsport artikelen die worden aangeboden. Deze producten zijn verkrijgbaar in onze winkel in Zaandam, in de winkel bevindt zich een vele malen groter assortiment als weergegeven op de website.


Bekijk ook onze Facebook pagina in de gaten voor informatie en leuke acties.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!