Grill-Guru kamado's bij Liv outdoor Zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Grill Guru producten. Grill Guru producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Grill Guru assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Grill Guru producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Keramische barbecues

Grill Guru topkwaliteit keramische barbecues zijn ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Wat de temperatuur buiten ook is, de Grill Guru stelt je nooit teleur en blijft altijd op temperatuur. De verschillende modellen en maten zorgen ervoor dat al jou wensen in vervulling worden gebracht. Met de Grill Guru accessoires blijf je nieuwe mogelijkheden ontdekken. De Grill Guru Kamado zijn er in de versies Elite en Classic.

Kamado’s voor een aantrekkelijke prijs

De Grill Guru Classic Kamado is een prachtige kamado met een zeer aangename prijs. De Elite heeft ten opzichte van de Classic een gladde design en een betere afwerking. Grill Guru heeft ook een eigen pallet barbecue. Het voordeel van de pallet versie is de enorme nauwkeurige temperatuurbeheersing.

Afgezien van Grill-guru hebben wij ook barbecues van Weber, Saffire en vanaf 2018 ook kamado’s van The Bastard.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!