Fjällräven bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Fjällräven producten. Fjallraven producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Fjällräven assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Fjällräven producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Fjällräven filosofie

Fjällräven is een echt outdoor merk dat in dienst staat van de natuur. Fjällräven ontwikkelt producten die het gemakkelijker maken om buiten te leven en outdoor activiteiten zoals kamperen en backpacken uit te voeren. Al meer dan 50 jaar is Fjällräven een begrip in de outdoor wereld. In die 50 jaar hebben ze klassiekers als de Kånken rugzak, Greenland winterjas en de vidda trekkingbroek ontwikkeld.

Ook na die 50 jaar blijft Fjällräven zich ontwikkelen door zelf te ervaren hoe het is om in de natuur te zijn. Dit doen zij ook door de nieuwste technieken toe te passen op hun producten. Zoals goed te zien is in de Absisko trektentenlijn die voorzien is van de nieuwste technologie en materialen.
Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat Fjällräven vandaag de dag een compleet outdoormerk is met keuze uit o.a outdoorkleding, backpacks, tenten en reisaccessoires.

Fjällräven shop-in-shop bij Liv-Outdoor

Begin maart is er een Fjällräven shop-in-shop geopend bij Liv-Outdoor Zaandam. Er zal vanaf de opening van de Fjällräven shop een enorm uitgebreide collectie in de winkel liggen van Fjällräven kleding en accessoires.

Afgezien van Fjällräven heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Bardani, Outwell en Nomad.

Sortering