Exped bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Exped producten. Exped producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Exped assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Exped producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Kwaliteitsproducten en maximale outdoor belevenis

Exped begon in begin jaren 80 als distributeur van andere outdoormerken. In 1997 ontwikkelde het Zwitserse merk Exped hun eigen innovatieve producten en heeft hier tot heden al vele prijzen voor gewonnen. Het assortiment van Exped bestaat o.a. uit tenten, slaapmatten, luchtbeden en nog vele andere producten en accessoires. De slaapmatten zijn erg populair doordat hier een speciale technieken in dit product zijn toegepast. De Megamat 10 LXW is daarom ook erg gewild.
Exped wilt de maximale outdoor belevenis bereiken met de minimale middelen. Daarbij willen ze dat hun producten maximale comfort geven, een goede isolatie geven en van lichtgewicht zijn. Dit bekende merk is dan ook onmisbaar in de outdoorwereld.

Afgezien van Exped heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Sea to summit, Nomad en Lowland.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!