Dynastar bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Dynastar producten. Dynastar producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Dynastar assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Dynastar producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Dynastar ski’s

Dynastar begon in 1963 en in de loop der jaren begonnen steeds meer mensen Dynastar producten te gebruiken, waardoor het bedrijf ging uitbreiden en steeds populairder werd. Dynastar is er voor iedereen, voor de beginner, maar ook voor de wereldberoemde ski’er. Dynastar is nu niet meer weg te denken uit de huidige wintersport wereld en is ook bij LIV-outdoor verkrijgbaar.

Naast Dynastar heeft LIV-outdoor nog vele merken zoals Atomic/url] en [url=https://www.livoutdoor.nl/elan/]Elan.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!