Dakine bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Dakine producten. Dakine producten die online besteld worden voor 1.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Dakine assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Dakine producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Rugzakken uit Hawai

In Hawa? in 1979 is het merk Dakine ontstaan. Dakine bestaat uit het assortiment van o.a. rugzakken, reistassen, accessoires, en kleding. Hun producten zijn gericht op mensen die van surfen, snowboarden, skateboarden, mountainbike, ski?n, windsurfen, kiteboarden of reizen houden.
Dakine vind de beste manier om een goed product uit te vinden, door het zelf uit te vinden en door het zelf mee te maken. Hun motto is dan ook: “Live it. Build it. Test it. Improve it. Then do it all over again next season.”

Kwaliteit en vernieuwing

De collectie van het merk Dakine heeft een sportieve uitstraling, is functioneel, heeft hippe designs met leuke kleuren en prints. Het merk staat dan ook synoniem voor kwaliteit en vernieuwing. Het merk is populair onder de professionele sporters maar ook onder een breder publiek zoals scholieren.

Afgezien van Dakine heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Thulle, Deuter en Lowe Alpine.

Sortering