Crkt bij LIV-Outdoor Zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Crkt producten. Crkt producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Crkt assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Crkt producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Messen en gereedschap van CRKT

CRKT staat voor Columbia River Knife and Tool en was opgericht in 1994. Vanaf de eerste dag stond innovatie en integriteit op nummer ??n. Er was ook besloten om messen en gereedschap te maken dat inspireert en volhoudt en dat is altijd zo gebleven door samen te werken met de beste designers in de wereld en te opereren op een simpel principe: Het beste dat we aan onze klanten kunnen geven is vertrouwen.

Naast Crkt heeft LIV-outdoor nog vele merken zoals Victorinox en Leatherman.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!