Crespo bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Crespo producten. Crespo producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Crespo assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Crespo producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Crespo kwaliteitskampeermeubelen

Bij Crespo moet je zijn voor echte kwaliteitskampeermeubelen. De ontwerpen van Crespo zijn bedoeld om de kampeerder te voorzien van een comfortabele en ergonomisch gevormde kwaliteitsproducten.

Ruime collectie aan kampeermeubelen

Bij Crespo kunt u terecht voor Kampeerstoelen, campingtafels, ligbedden, kampeerkasten en kampeeraccessoires. De kampeerstoelen hebben vaak een aluminium lichtgewicht frame zodat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Qua kampeerstoelen heeft Crespo een ruime keuze uit ligbedden, verstelbare stoelen, relaxstoelen en strandstoelen. Ook is er bij de kampeertafel een ruime keuze uit verstelbare en opvouwbare tafels gemaakt van een stalen of aluminium frame. Ook is er keuze uit kampeertafeltjes van een wat kleiner formaat.

Afgezien van Crespo heeft LIV-Outdoor nog vele kampeermerken zoals Dukdalf, Bardani en Lafuma.

Pagina 1 van 2  |   1 2 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!