Campingaz bij LIV-Outdoor Zaandam

LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Campingaz producten. Campingaz producten die online besteld worden voor 16.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Campingaz assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Campingaz producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

liefde voor kamperen

Campingaz is halverwege de 20e eeuw ontstaan uit liefde voor kamperen. En die liefde is terug te vinden in de innovatieve kwaliteitsproducten die Campingaz tegenwoordig op de markt weet te brengen. Met de kenmerkende blauwe kleur heeft het merk een enorme variatie aan producten die onmisbaar zijn voor de buitenmens.

Van Bbqs tot aan luchtbedden

De Campingaz Partygrill is 1 van die innovatieve producten. Een handige en compact mee te nemen gas bbq die het barbecue?n tot een feest maken. Daarnaast heeft Campingaz nog vele andere producten zoals koelboxen, luchtbedden, branders en gaslampen. Allemaal van een zeer goede kwaliteit. In al deze producten zijn slimme en eenvoudige oplossingen toegevoegd waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn, ook in de natuur.

Campingaz kooktoestellen

Maar ook voor grote kooktoestellen zoals de classic series gasbarbecue ben je bij Campingaz bij het goede adres. Deze grote buitenkeukens zijn voorzien van alle gemakken en luxe waardoor je heerlijk buiten in de tuin kunt koken. Door slimme oplossingen zijn ze na gebruik ook nog eens gemakkelijk te reinigen.

Afgezien van Campingaz heeft LIV-Outdoor nog vele outdoormerken zoals Weber, Coleman en Grill Guru.

Pagina 1 van 4  |   1 2 3 4 volgende
Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!