Burton bij LIV-Outdoor Zaandam


LIV-Outdoor heeft een uitgebreid assortiment aan Burton producten. Burton producten die online besteld worden voor 15.00, heb je een dag later in huis. Bij ons geldt dat je bij alle bestellingen boven de 50 euro gratis verzending krijgt. Voor vragen over producten uit ons Burton assortiment kun je 7 dagen p/w terecht bij onze klantenservice. Natuurlijk is ons assortiment van Burton producten het gehele jaar te zien in onze kampeerwinkel in Zaandam, Noord-Holland. In onze winkel kun je ook terecht voor o.a. kampeerartikelen, barbecues, wandelschoenen en kampeertenten.

Burton Snowboards

Burton begon in de bergen om de manier waarop mensen van outdoor genieten te innoveren en het meeste uit iedere reis te halen.

In 1977 begon oprichter Jake Burton al met het veranderen van de snowboard wereld door van zijn hobby een wereldklasse sport te maken door baanbrekende producten te maken. De snowboard wereld die we nu kennen is mede door Burton geschapen, daarom is LIV-outdoor trots om ook Burton producten te verkopen.

Pagina 1 van 3  |   1 2 3 volgende
Sortering