Boretti bij LIV-Outdoor Zaandam

Boretti is een stijlvol kitchen lifestyle brand met stijlvolle Italiaanse designs. Deze designs zijn ook geproduceerd in Italie. Boretti maakt gebruik van prachtige en duurzame materialen om zo kwaliteits kitchens op de markt te brengen. Bij LIV-Outdoor Zaandam hebben wij een gedeelte van het outdoor assortiment van Boretti in de winkel staan. De rest van het gehele assortiment is ook in de winkel te bestellen dankzij een Boretti bestelzuil. De Boretti Fratello, Ibrido, Ibrido top, forza en Barilo zijn altijd te bezichtigen in onze showroom in Zaandam.

Boretti barbecue kopen

Het kopen van een boretti barbecue kan bij LIV-Outdoor in de winkel, maar ook een gedeelte kan online besteld worden in de webshop. Onder anderen De Ibrido top en de Ligorio top zijn online te bestellen. Boretti heeft de keuze uit houtskoolbarbecues en gasbarbecues maar heeft ook hybride barbecues. Met deze barbecues kan je deels op houtskool en deels op gas barbecuen.

Sortering

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!