Greek fire Greek Fire houtskool Briketten

Greek fire Greek Fire houtskool Briketten

Greek fire Greek Fire houtskool Briketten

23,95
Voorraad
op voorraad
Levertijd
Voor 15:00 besteld,
Zelfde dag verzonden
Aantal

Verzending kost 4,95
Verlanglijstje
Reviews (0)

Greek Fire houtskool Briketten

Greek-fire is 1 van de betere soorten houtskool die te verkrijgen is. Het is namelijk een Griekse houtskool met een zeer lange brandduur, deze brikketen kunnen namelijk tot wel 5 uur lang branden.

Duurzame houtskool

De Greek fire houtskool is afkomstig van de meubel en houtindustrie. Daarvoor hoeven voor deze briketten geen bomen omgekapt worden. Deze briketten zijn tevens ook duurzaam omdat het houtskool geblust kan worden en op een later moment weer aangestoken kunnen worden.

Zeer geschikt voor de kamado

Daarnaast is greek fire uitermate geschikt voor uw Kamado (Bastard, Saffire, grill guru, green egg) omdat het geen rook en geur afgeeft. Hierdoor komt de smaak van uw vlees het best tot zijn recht.

gemakkelijk in gebruik

Een ander groot voordeel van greek fire is dat het zeer gemakkelijk op te ruimen is aangezien het nagenoeg geen as achter laat. Ook zijn deze houtskool briketten geschikt voor onder gietijzeren dutch ovens.

Zeer veel warmte

De vorm van de briketten zorgt ervoor dat het houtskool tot wel 400 graden Celsius warmte kan afgeven. Er zit namelijk een gat in het midden van de briket zodat de greek fire ook vanaf de binnenkant zuurstof aanvoer heeft. Doordat de briketten veel warmte afgeven en erg duurzaam zijn, zij(meer...)

Reviews

Gemiddelde beoordeling
reviews (0)

Er zijn nog geen reviews van dit product. Geef hieronder uw beoordeling.

Specificaties

materiaal:  Eik/Beuk/Houtskool
maat:  NS
kleur:  Geen kleur
brandduur:  4 tot 5 uur
inhoud:  10 kg
merk:  Greek fire
EAN code4260384980015