Grote tenten showroom bij Liv-Outdoor Zaandam

Kom naar Liv-outdoor Zaandam om te ervaren hoe leuk het is om met de tent te kamperen. Deze showroom staat vol met kampeertenten, trekkerstenten, tunneltenten en bijzettenten in alle vormen en maten. Ben je opzoek naar een goedkope tent? of zoek je een zeer luxe familietent of tunneltent? dan ben je altijd bij het goed adres in onze kampeerwinkel in Zaandam. 

Nu het nieuwe seizoen weer op het punt van beginnen staat zullen er elke week weer nieuwe 2017 showmodellen opgezet worden van de bekendere merken zoals o.a Bardani, OutwellKampa, Coleman, Soilera, Fjallraven, Eureka, Mountain oak en Nigor. Van al deze tentenmerken staat er een uitgebreid aanbod o.a De Bardani Airwolf opblaasbare tenten en de prestige line, De Outwell Earth line, De Coleman Da Gama line en de Kampa Air collectie zijn allemaal aanwezig.

Heb je vragen over de tenten? elke dag zijn er tentenexperts aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Liv Outdoor vind je vanaf nu bij Vrijbuiter Zaandam

Op een steenworp afstand van onze vertrouwde locatie, binnen de muren van Vrijbuiter Zaandam, leeft Liv Outdoor voort.

Kom je snel kijken?

We hebben onze krachten gebundeld tot een ongekend breed assortiment. Van een afdeling vol met ski’s en snowboards tot een veld vol tenten, van wandelschoenen tot survivalgear. Alles voor jouw avontuurlijke vakanties!