2016 modellen uitverkoop

Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Vandaar dat Liv-Outdoor verschillende top merken tenten zoals Bardani, Outwell, Kampa en Robens tegen zeer scherpe prijzen in de verkoop doet. Dus kom langs in de winkel in Zaandam en profiteer van prijzen tot wel 60% korting op o.a familie- en bijzettenten.

Wintersport bij Liv-Outdoor

Naast deze knalprijzen voor toptenten heeft Liv-Outdoor ook een zeer uitgebreid assortiment aan wintersport. Op 17 en 18 december start Liv-Outdoor het winterseizoen officieel met leuke acties. Er is als nieuwe winkel een indrukwekkende wintersportcollectie aanwezig. "We hebben een compleet assortiment ski’s en skischoenen en we bieden zeer hoogwaardig onderhoud.", zegt Jos van Tunen trots. Hij is één van de ervaren wintersportspecialisten in het bedrijf. Net als op kampeergebied is Liv Outdoor een echte wintersportspecialist.

Op het gebied van skikleding is er veel ontwikkeling. "We merken dat mensen het steeds belangrijker vinden om er goed uit te zien tijdens het skiën. En het is helemaal mooi als een jas ook dagelijks te dragen is", weet Jos van Tunen. Op deze trend speelt Liv Outdoor dan ook goed in. Zo is er naast een complete collectie skikleding, met kledingmerken zoals O’Neill, Brunotti, Tenson, Falcon, Ice peak en Luhta, ook een ruime ‘outdoor afdeling’ waar merken als Bergans, Mammut en Fjall Räven een prominente plek in nemen.

We willen de winkel zijn voor iedereen die uitkijkt naar de winter, legt Jos uit.

Voor het uitzoeken van een passende skischoen trekken de specialisten van Liv Outdoor graag wat extra tijd uit. "Want pijn lijden is niet nodig", zegt Jos. Hij en zijn collega’s hebben de laatste tijd klanten met ‘moeilijke’ voeten aan een passende schoen kunnen helpen. "90% van de klachten met skischoenen kunnen wij oplossen met een passende inlegzool. Deze kunnen ook gebruikt worden in de eigen schoenen. En met onze tevredenheidsgarantie ben je er zeker van dat je perfecte schoenen koopt."

Aanbiedingen